Halogeen insteek 12V 10W G4 online kopen
^ Druk op afbeelding om in te zoomen

Halogeen insteek 12V 10W G4 online kopen

€0,85

Toon goedkoopste verkoper

Halogeen insteek 12V 10W G4 voor de gunstigste aankoopprijs? Op Verlichting-etc.nl telkens de voordeligste artikel prijs. In ons enorm divers overzicht van verlichting producten, bestaande uit onder anderekogellampen, wandlampen tot kerstverlichting en tuin en buitenlampen, vind je zeker en vast het verlichtingsproduct dat u wilt!

Halogeen insteek 12V 10W G4 van het merk EGB

Loading...

Halogeen insteek 12V 10W G4 gegevens


Merk

EGB

Kleur

Zoals afbeelding

Levertijd

2 tot 3 dagen

Leverkost

8.03 €

Welkom op Verlichting-etc.nl

Een knappe thuis is thans niet meer compleet zonder geschikte lichten in huis. Plafondlampen, decoratielampen of een onmisbare bureaulamp, allemaal cruciaal om uw woonruimte volkomen te maken. Op onze site vind je een uniek breed assortiment van verscheidene lampsoorten. Deze werden ingedeeld in velerlei genres om je selectie makkelijker te maken.

Als u alvast weet welke lampsoort van welk merk u naar speurt kan u tevens gemakkelijk profiteren van de zoekfunctie. Onze site zal je dan ook vast en zeker niet teleurstellen, u vindt op deze site echt alles wat u zoekt. Het enige wat jou nog overschiet om indruk te maken op je makkers is die ene speciale lamp aan te schaffen en aan te brengen.